Document

Frontend developer

Doktok

DokTok je pionirski projekat telemedicine u regionu, nastao kao direktan odgovor i reakcija na aktuelnu pandemiju. Mi smo startup tim koji se u doba korone okupio oko ideje da brzo kreira rešenje za besplatne online zdravstvene konsultacije, onda kada su nam svima bile najpotrebnije. Tako je nastala DokTok platforma, prva ove vrste u regionu www.doktok.rs

 

Kao pioniri telemedicine kod nas, vredno smo radili da se ovakav servis prepozna i prihvati, ali i koristi na svakodnevnom nivou za sve nedoumice i konsultacije koje se tiču zdravlja.

 

U godini za nama testirali smo mnoge opcije i rešenja, slušali savete i sugestije korisnika i lekara, i implementirali naučeno u jednu novu, zreliju verziju proizvoda… a to je tek početak!

 

Digitalizacija zdravstva je, posebno ubrzana trenutnom situacijom, neminovna i mi smo tu da je pratimo zajedno sa našim partnerima. Zato danas, gotovo godinu dana nakon pokretanja inicijative, možemo slobodno da kažemo da uspešno koračamo u smeru promena, inovacije i dostupnosti medicinskih usluga!

 

Nedavno nas je u ovome podržala i kompanija A1 Srbija!

 

Ova podrška nam je vetar u leđa da nastavimo sa unapređenjima i motivacija za naše buduće napore, motivacija da nastavimo da pratimo tržište, osluškujemo potrebe korisnika i pružimo im ono što im je potrebno.

 

… a mi, u DokTok kuhinji, nastavljamo da vredno radimo i krčkamo još mnogo toga novog i inovativnog i zato tražimo pojačanje za naš tim!
Tražimo Frontend developera

 

Osoba koju tražimo je vešta, iskusna, organizovana i timski je igrač. Od naše nove koleginice/ kolege, očekujemo da uspešno obavlja svoje tekuće zadatke, ali i da bude proaktivan/a.

 

Idealnom kandidatu/kandidatkinji, vizuelna kultura nije strana i ova pozicija podrazumeva razvoj, testiranje i otklanjanje problema na aplikativnim rešenjima koja jednako dobro moraju da funkcionišu na različitim ekranima. Podrazumeva se odlično poznavanje JavaScript okruženja/ biblioteka, HTML-a i CSS-a, kako bi se na uspešan način korisničke i biznis potrebe pretvorile u funkcionalni front end dizajn.

Obavezno

 • Napredno poznavanje jednog od JavaScript frameworka/ biblioteka: Angular, React ili Vue.js
 • Napredno poznavanje HTML-a i CSS (SASS ili LESS)
 • Iskustvo u radu sa aplikacijama koje koriste REST API-je
 • Poznavanje Git version control sistema

Poželjno

 • Poznavanje UX/UI alata: Sketch, Adobe XD, Photoshop, Invision i dr.
 • Iskustvo u radu sa Webpack, Gulp ili Grunt-om
 • Iskustvo u radu sa aplikacijama koje rade sa obimnim i važnim podacima ili web servisima
 • Iskustvo u radu sa HTML5 API (localStorage, File API, Camera API), SEO optimizacija, optimizacija za PWA (Service workers, kompresija)

Šta nudimo?

 • Priliku da radite u dinamičnom i entuzijastičnom timu koji istinski veruje u svoj proizvod
 • Mogućnost da se usavršavate, posećujete konferencije iz svog domena i delite svoje znanje sa drugima
 • Mogućnost da vaše ideje budu deo pionirske priče telemedicine u regionu!
 • Budi deo inovativne i rastuće industrije telemedicine, deo našeg fleksibilnog tima koji ostvaruje rezultate i pravi promenu!

 

Prijavi se koristeći formu ispod.

Prijavi se na oglas

CV je obavezan!