Big Data Engineer

Digital Infinity is a web/mobile and gaming development company aimed to build software solutions for real estate industry in the US.→ http://www.digitalinfinity.rs/

Firma Digital Infinity DOO je u potrazi za in-house medior/senior developerima koji imaju iskustva u radu sa Big Data, ElasticSearch i AWS proizvodima.

Uslovi:

  • Minimum 2 godine iskustva u Ruby ili Python.
  • Poznavanje Spark i/ili ElasticSearch je veliki plus

Šta mi nudimo:

  • Odlično i stimulativno okruženje u novoj poslovnoj zgradi u Novom Sadu koja se završava krajem marta.
  • Bonuse i nagrade
  • Boravak i rad u Denveru jednom godišnje odakle su nam klijenti
  • Prijava
  • Privatno zdravstveno

Mi trenutno nismo velika firma i bez lažne skromnosti nameravamo da porastemo. Na dobrom smo putu da to ostvarimo, ali nismo alavi i pazimo šta radimo (imamo debelog iskustva u tome). Radi se radnim danima od 9 – 5, vikendom ne. Posao je stabilan i stalan, koliko to mozemo da obećamo. Nema sektašenja, tako da organizujemo dobre žurke i putovanja na koje možete/ne morate ići. Ne nosimo majice/kačkete/jakne sa logotipom firme i ne teramo vas da se hranite zdravo i/ili trenirate. To radite u svoje slobodno vreme. Nemamo čak ni “korporativne boje”.

  • Fun Fact: Piva uvek mora biti.

Plate:

Ako ste mađionicar i poznajete Ruby ili Python u srž, a pritom hendlate Spark i ElasticSearch za doručak početna plata je 2.500 EUR neto. Ukoliko, pak, smatrate da ste solidan Ruby/Python developer i kapirate da ćete moci da savladate Elastic i Spark početna plata je 900-1500 EUR neto zavisno od nivoa vašeg znanja. Plate nisu tajna niti će ikad biti u našoj firmi.

Razgovor možete zakazati sa nasom dragom koleginicom Draganom na email: hr@digitalinfinity.rs

Preko linka “Prijavi se na oglas” možete saznati više o otvorenim pozicijama i našoj firmi uopšteno. Takođe tamo možete videti i naše ružne face (osim Dragane, ona je ispala lepo).

Prijavi se do 22/02/18

Lokacija — Novi Sad

Prijavi se na oglas