Golang Serbia meetup #7 — kreiranje ekstenzija za Kubernetes u Go-u

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u Startit Centru Beograd u 18 časova.

Iako se radi o sistemu za automatizaciju koji poseduje mnoštvo funkcija za rad sa kontejnerima, Kubernetes nekada ipak treba prilagoditi specifičnim potrebama projekata. Za takve slučajeve, Go predstavlja jednu od opcija (nekada i jedinu) pomoću koje je moguće napraviti potrebne ekstenzije.

Upravo o ovome će biti reči na sedmom po redu Golang Serbia meetup-u. Tom prilikom temi će se prići kroz praktičan pristup sa kodiranjem uživo i primerima k8s ekstenzija.

O predavaču

Boban Aćimović je DevOps inženjer i open source entuzijasta od 1999. godine. Takođe je pokretač nekadašnjeg linuk.co.iu foruma, a trenutno radi kao frilenser u Nemačkoj i to mahom na GO i k8s projektima.

Prijave

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u 18 časova u Satrtit Centru Beograd. Ulaz je besplatan, a prijave se vrše na sledećem linku.

Takođe, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridružite zvaničnom Golang Serbia Slack kanalu.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Anđelić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu