‘Univerzitet u Beogradu i Mozzart pokreću biznis akcelerator za mlade preduzetnike – prijave do 17. novembra’

https://www.netokracija.rs/mozzart-biznis-akcelera... link-img
avatar
Nikola
✶ pre 566 dana ✚ pre 569 dana
Journalist at Startit

Iz članka:

Projekat Univerzum zamišljen je kao biznis akcelerator, koji će nastojati da startap timovima obezbedi neophodne veštine i alate za razvoj njihovih proizvoda, poslovnu edukaciju i važne kontakte, a u tome će im pomoći više od 50 domaćih i inostranih stručnjaka i iskusnih preduzetnika.

Za ovaj program, ističu organizatori, mogu se prijaviti timovi i kompanije sa originalnim proizvodom ili uslugom (ma u kojoj fazi razvoja da se nalazi), a koji žele da tu svoju ideju razvijaju dalje vođeni inovativnim i preduzetničkim duhom.

Za ovaj startap akcelerator izdvojen je fond od 25.000 evra. Selekcija odabranih timova održaće se 24. novembra, nakon čega će učesnici ući u prvu fazu programa tj. Bootcamp, u sklopu kog će, između ostalog, naučiti kako da postave poslovnu strategiju, izvrše finansijsko planiranje svog projekta, postave prodajnu i marketing strategiju, napišu Pitch i predstave proizvod. Prijave su otvorene do 17. novembra.

DISKUSIJA

avatar
Anon
✚ pre 566 dana

Super je da Univerzitet učestvuje u razvoju preduzetničkog duha kod studenata. Pitam se da li je kladionica bila jedina opcija za partnera koju su mogli da izaberu?

Kako li je izgledala ta debata na kojoj se postavilo pitanje kakvu poruka ova velika institucija šalje mladima, radeći sa industrijom koja između ostalog zarađuje od bolesti zavisnosti? 

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


5
10
avatar Nikola pre 10 sati
12
3
avatar Vukašin pre 17 dana
2
avatar Vukašin pre 17 dana
21
avatar Vukašin pre 18 dana
4
avatar Djordje pre 20 dana
3
avatar Lazar pre 24 dana
4
avatar Uros pre 29 dana
7
7
avatar Ivan pre 35 dana
8
avatar Vukašin pre 38 dana
2
1
avatar Vukašin pre 38 dana