Šta je najbolja odluka koju ste doneli u karijeri?

avatar

Prošao sam razne delatnosti i industrije, neke uspešnije negde manje, ali sve skupa sam zadovoljan i gde sam i kuda dalje stvari mogu da idu. Posebno u blokčejnu mogu da vidim puno vrata koja se otvaraju i intersekcije sa, pa praktično svime, i to mi je kandidat za najbolju odluku do sada.

Šta je vama bila najbolja odluka u karijeri?

6

DISKUSIJA

Prihvatio predlog Dragana Sakana koji me je odvukao od marketinga prema tehnologiji (donekle ironično). 

Na BOŠ-u sam za temu seminarskog rada izabrao istoriju oglašavanja, jer sam studirao istoriju a želeo sam da započnem karijeru u (tradicionalnom) advertajzingu. Čovek me nakon 2 minuta gledanja u daljinu najdubljim glasom na svetu pita "a što biste se bavili prošlošću, zašto ne budućnošću?" 

To mu je bila ~2006. i nakon pravljenja tog rada je bilo očigledno da je budućnost i marketinga i svega tehnologija i kul ovo ide za sada, šacujem da mi je ovo bila bolja varijanta. 

Nedugo zatim radio sajt za klijenta, ugovorio posao i radio dizajn, programer me ispali, umesto da ispalim klijenta ne spavam dva dana, naučim da kodiram to što je trebalo i dobrim delom na konto toga dobijem jedan od najjačih poslova karijere. 

Posebno mesto u srcu ima gospođa iz Opštine Novi Beograd koja mi je ranih 2000-ih rekla da ni slučajno ne osnivam firmu nego da radim na crno dok ne dobijem dovoljno klijenata. 

6

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


2
avatar Anon pre 12 dana
2
avatar Vukašin pre 8 dana