Solana RS meetup – zagrevanje za Solana Hacker House Beograd

https://www.meetup.com/solana-rs/events/286761645/ link-img
avatar

Solana x Jump Hacker House Beograd, konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise zainteresovane za blockchain i web3 tehnologije biće održana u Beogradu 02. – 06. Jula.

Kao deo svetske ture Solana x Jump Hacker House konferencija nakon Praga, New York-a, Miami-a, Bahama, Austin-a, Londona i Barselone Solana Hacker House dolazi u Beograd.

Hacker House Beograd daje pojedincima i timovima priliku da pronađu nove saradnike ili članove tima, da nauče i naprave nešto novo tokom događaja. Pored prostora za rad i dobre internet konekcije, timovi će imati priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama. Inženjeri  Solana Labs-a govoriće o trenutnim tehnološkim izazovima sa kojima se Solana blockchain suočava. Inženjeri iz Jump Crypto će održati radionicu za softverske inženjere o projektu Wormhole. Vitomir Jevremović, osnivač SolSea, govoriće o budućnosti NFT-jeva. Mališa Stanojević, osnivač Streamflow Finance-a, održaće govor o tome kako od koncepta tehnološke ideje doći do projekta i tima.

Prijave za Hacker House Beograd su besplatne, a broj mesta je ograničen te je prijava obavezna na ovom linku.

Kao uvod u Hacker House Beograd održaće se Solana RS meetup u sredu 29.06. od 17:30h u amfiteatru Nove Iskre na Dorćolu. Tokom meetup-a uključiće se Bartosz Lipiński, softverski inženjer iz Solana Labs-a i Alevtina Yakovenko, ecosystem growth lead iz Solana Fondacije i daće kratku najavu o tome šta učesnici mogu da očekuju tokom Hacker House Beograd. 

Osnivač Streamflow Finance, protokola i platforme za distribuciju tokena, Mališa Stanojević, otkriće prve detalje novog grant-a za softverske inženjere i tehnološke timove i kako se prijaviti.

Alex Migitko, osnivač Unique.vc, predstaviće svoju platformu za upravljanje organizacijom i njenim sredstvima na blockchain tehnologiji.

Jovan Tišma, osnivač All Art protokola – blockchain infrastrukture za digitalnu imovinu i Solsea – sveobuhvatne NFT platforme predstaviće svoje projekte.

Vidor Gencel, osnivač Solrise – među prvim timovima koji su razvijali na Solani, predstaviće Solflare – prvi novčanik za Solana blockchain i Solrise Finance – platformu za decentralizovane investicione fondove.

Nakon zvaničnog programa, ostaćemo na neformalnom druženju, na terasi Nove Iskre.

Kapacitet Solana RS meetup-a je ograničen, molimo vas da osigurate svoje mesto prijavom na ovom linku.

2

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


4
avatar Stefan pre 17 sati
3
avatar Ivan pre 4 dana
6
avatar Nevenka pre 4 dana
3
avatar Vukašin pre 4 dana
1
avatar Ivana pre 7 dana
8
avatar Strahinja pre 11 dana
5
5
avatar Nevenka pre 17 dana
3
avatar Vukašin pre 17 dana