SKROZ KEŽUAL: Serijal događaja o casual igrama startuje 21. aprila u Beogradu

https://www.meetup.com/skroz-kezual/events/2851004... link-img
avatar

SKROZ KEŽUAL je nova inicijativa nastala s ciljem vodećih casual mobile kompanija da približe ovaj tip igara domaćoj zajednici, kao i da okupe ljude koji već rade na casual projektima i povežu ih sa kolegama koje razmišljaju o ulasku u ovu nišu. 

Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 21. aprila u 18 časova u Impact Hub-u, na prvom susretu SKROZ KEŽUAL inicijative pod pokroviteljstvom kompanija Playstudios Europe, Playrix RS i Two Desperados. Događaji koji su najavljeni u okviru ove inicijative imaju za cilj da prikažu svu angažovanost, stručnost i posvećenost koja je potrebna kako bi nastala jedna casual mobile igra.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na Meetup grupi jednostavnog naziva – Skroz kežual – gde se nalaze i detalji prvog meetup-a.

Prvi događaj: Moj gejm dizajner je bolji od tvog

Prvi u nizu susreta provokativnog naslova – Moj gejm dizajner je bolji od tvog – odgovoriće na pitanje: čime se bave gejm dizajneri u sve tri kompanije, jer se svi bave različitim stvarima.

Organizatori najavljuju tri govornika: Bojana Božin (Two Desperados), Orel Levi (Playstudios Europe) i Radovan Popov (Playrix RS), koji će objasniti šta konkretno podrazumeva njihova pozicija u svakoj od kompanija. Naravno, odgovoriće i na sva pitanja posetilaca o najrazličitijim praksama u gejming industriji kod nas i u svetu. 

Ulaz je slobodan i važi za sve

Bilo da imate višegodišnje iskustvo u industriji ili da tek tražite put kojim biste ušli u gejming vode, SKROZ KEŽUAL druženje pružiće vam detaljne industrijske uvide do kojih se ponekad teško dolazi. 

Vidimo se 21. aprila! 

1

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


5
avatar Nevenka pre 23 sata
4
1
avatar Vukašin pre 5 dana
2
avatar Strahinja pre 5 dana
7
3
avatar Miloš pre 5 dana
4
1
avatar Vukašin pre 5 dana
9
1
avatar Vukašin pre 5 dana