Šansa za srpske startape da se predstave investitorima u Dubaiju

https://ntpark.rs/2022/01/25/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0... link-img
avatar

Najbolji startapi iz Srbije dobiće priliku da predstave svoje inovativne proizvode i usluge na globalnom investicionom skupu i startap takmičenju AIM 2022, koji će od 29. do 31. marta 2022. godine u okviru svetske izložbe Expo2020 u Dubaiju, okupiti vodeće svetske predstavnike kapitala, investitore i preduzetnike.

Učešće startapa iz Srbije omogućiće Naučno-tehnološki park Beograd, u saradnji sa Annual Investment Meeting (AIM), vodećom investicionom platformom na Bliskom Istoku i Severnoj Africi, organizacijom lokalnog startap takmičenja za učešće na ovom događaju. Na lokalnom takmičenju biće odabrano do 5 startapa iz Srbije koji će dobiti mogućnost da se predstave globalnoj publici i investitorima u UAE. Najboljem među 5 odabranih startapa (lokalnom pobedniku) biće obezbeđen i direktan plasman u globalno finale AIM Startup 2022 takmičenja, dok će preostala četiri startapa dobiti priliku da učestvuju u  pitch takmičenju i bore se za kvalifikaciju u veliko finale.

Prijave su otvorene na LINKU, a startapi mogu aplicirati do 7. februara.

Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju startap kompanije sa do 50 zaposlenih, u većinskom srpskom vlasništvu, koje su u dosadašnjem razvoju prikupile finansiranje od najmanje 50.000 EUR i nisu starije od 10 godina. Kriterijumi po kojima će se ocenjivati su: iskustvo i ekspertiza tima, tržište i biznis model, dosadašnji razultati i planovi, industrija u kojoj startap posluje, pitch deck i značaj učešća na AIM događaju za dalji razvoj startapa.

Jedanaesti po redu investicioni skup The Annual Investment Meeting je prilika za sve startape koji nastoje da prikupe kapital, uvećaju globalnu vidljivost, prošire se na nova tržišta i uspostave nove poslovne kontakte. Ovaj događaj do sada je okupio više od 124.000 posetilaca, oko 3.500 izlagača i suizlagača kao i preko 1.800 govornika iz 160 zemalja sveta, a tema ovogodišnjeg skupa je “Ulaganje u održive inovacije za uspešnu budućnost“.

2

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


3
avatar Ivan pre 20 sati
4
avatar Nevenka pre 23 sata
1
avatar Vukašin pre 23 sata
1
avatar Ivana pre 4 dana
8
avatar Strahinja pre 8 dana
5
5
avatar Nevenka pre 14 dana
3
avatar Vukašin pre 15 dana
5
2
avatar Strahinja pre 15 dana
4
4
avatar Stefan pre 16 dana
5
avatar Vukašin pre 18 dana