Prvi CGAccelerator za razvoj kreativnih studija

https://www.filminserbia.com/cgaccelerator-2/?lang... link-img
avatar

CGAccelerator je novi program kreiran i vođen od strane Srpske filmske asocijacije sa ciljem da poboljša biznis i marketing veštine ljudi na čelu kreativnih studija.

Program je namenjen vlasnicima i seniornim članovima studija i produkcija iz Srbije koji pružaju usluge u oblasti dizajna, mografa, vizuelnih efekata, animacije, kreativne produkcije i dizajna zvuka, i posluju na domaćem ili stranom tržištu. Program akceleracije će tokom 8 nedelja kroz proces transformacije osnažiti učesnike da dođu do većih projekata i boljih klijenata u oblasti filma, televizije, advertajzinga, gejminga i  drugih medijskih podsektora.

CGAccelerator program se realizuje u saradnji sa timom Revthink konsultanata, Tima Tompsona i Džoela Pildžera, koji su svoje premijerno predavanje pred domaćom publikom imali na CGA Belgrade konferenciji.

CGAccelerator se u potpunosti održava ONLINE i na engleskom jeziku. Za učešće u programu biće odabrano 20 kandidata koji će potpuno besplatno učestvovati u procesu akceleracije veština.

Prijave traju do 25.01.2022.

5

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


99
6
avatar Nevenka pre 17 dana
1
avatar Ivana pre 25 dana
1
avatar Marko pre 36 dana
4
avatar Daniela pre 81 dana
6
12
avatar Nikola pre 82 dana
13
4
avatar Vukašin pre 97 dana
5
avatar Vukašin pre 117 dana
2
avatar Vukašin pre 135 dana
21
avatar Vukašin pre 135 dana
4
avatar Djordje pre 138 dana