Prvi CGAccelerator za razvoj kreativnih studija

https://www.filminserbia.com/cgaccelerator-2/?lang... link-img
avatar

CGAccelerator je novi program kreiran i vođen od strane Srpske filmske asocijacije sa ciljem da poboljša biznis i marketing veštine ljudi na čelu kreativnih studija.

Program je namenjen vlasnicima i seniornim članovima studija i produkcija iz Srbije koji pružaju usluge u oblasti dizajna, mografa, vizuelnih efekata, animacije, kreativne produkcije i dizajna zvuka, i posluju na domaćem ili stranom tržištu. Program akceleracije će tokom 8 nedelja kroz proces transformacije osnažiti učesnike da dođu do većih projekata i boljih klijenata u oblasti filma, televizije, advertajzinga, gejminga i  drugih medijskih podsektora.

CGAccelerator program se realizuje u saradnji sa timom Revthink konsultanata, Tima Tompsona i Džoela Pildžera, koji su svoje premijerno predavanje pred domaćom publikom imali na CGA Belgrade konferenciji.

CGAccelerator se u potpunosti održava ONLINE i na engleskom jeziku. Za učešće u programu biće odabrano 20 kandidata koji će potpuno besplatno učestvovati u procesu akceleracije veština.

Prijave traju do 25.01.2022.

5

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 35 dana
1
avatar Vukašin pre 46 dana
1
avatar Vukašin pre 50 dana
1
avatar Vukašin pre 52 dana
2
avatar Vukašin pre 61 dana
3
2
avatar Vukašin pre 66 dana
1
avatar Vukašin pre 66 dana
1
avatar Vukašin pre 68 dana
1
avatar Vukašin pre 68 dana
2
avatar Nevenka pre 68 dana