Prijave za Raising Starts program podrške early-stage startapima do 28. decembra – Potvrda ideja, mentori i do 15.000 CHF bespovratno

https://ntpark.rs/raising-starts/ link-img
avatar

Prijave za Raising Starts, prvi pre-seed program u Srbiji koji donosi i stručnu i finansijsku podršku startapima u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga, otvorene su do 28. decembra!

Program će startap timovima i kompanijama omogućiti da validiraju svoju ideju i razviju poslovanje kroz intenzivne obuke za razvoj biznisa, rad sa biznis i tehnološkim mentorima, kao i finansijsku podršku do 15.000 CHF bespovratno, za pokrivanje troškova namenjenih izradi prototipa, razvoj biznis modela, istraživanju tržišta, testiranju prvih kupaca, zaštiti intelektualne svojine i ostalih troškova vezanih za razvoj novih proizvoda ili usluga (bez uzimanja učešća u vlasništvu).

Program Raising Starts, sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak,  uz podršku Vlade Švajcarske.

Prijavna forma i više informacija dostupni su na https://ntpark.rs/raising-starts/

Na program mogu konkurisati startap timovi (najmanje 2 člana) i kompanije ne starije od dve godine do dana otvaranja poziva, koji razvijaju inovativne proizvode i usluge.

Učešćem u programu startapi će steći neophodna znanja i veštine da premoste prepreke na putu od inovativne ideje do spremnosti za investicije i izlazak na globalno tržište.

Prijavite se!

2

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Lazar pre 2 dana
3
avatar Nevenka pre 3 dana
1
avatar Tamara pre 3 dana
2
avatar Vukašin pre 4 dana
8
avatar Vladimir pre 4 dana
4
1
avatar Goran pre 4 dana
1
avatar Lazar pre 4 dana
5
avatar Lazar pre 5 dana