Pravimo LLM hakaton u Beogradu, uskoro novi datum

avatar
Vukašin
✶ pre 326 dana ✚ pre 370 dana
Founder at Tesla Nation, Startit

Napomena: datum održavanja ovog hakatona je morao da bude odložen zbog više sile; uskoro očekujemo informaciju o novom terminu. 

Organizujemo prvi LLM hakaton u Srbiji i pozivamo timove da se prijave za takmičenje do 29. maja. Hakaton će se održati uživo u Beogradu i trajaće 48h, počev od 18h u petak 2. juna do nedelje 4. juna.

Pravo učešća i zadatak

Pravo učešća imaju IT profesionalci, entuzijasti i studenti koji se interesuju za pravljenje programa korišćenjem nekih od LLM-ova, bilo OpenAI ili nekog od drugih. Broj timova je ograničen i u slučaju velikog interesovanja će se birati prema prethodnom iskustvu članova.

Zadatak timovima je dosta slobodan, i biće da na hakatonu naprave program koji može imati realnu primenu kod biznisa ili pojedinaca, i koji kreativno i smisleno koristi LLM-ove u toj primeni.

Prilikom biranja pobednika ocenjivaće se mnogi faktori, neki od kojih su stepen originalnosti iskorišćenja izabranog LLM-a, težina rada sa izabranim modelom, finansijska i druga efikasnost korišćenja modela, složenost tehničke implementacije i na kraju, veoma bitno, mogućnost široke primene takvog rešenja na tržištu.

O hakatonu

Cilj hakatona je promovisanje mogućnosti korišćenja LLM-ova u domaćoj IT zajednici, radi zabave i zarade i generalno radi ostajanja u globalnim tokovima.

Takođe nam je želja da uživo povežemo što više entuzijasta koje interesuju ove tehnologije i njihove primene.

Sponzor hakaton je Zajednica, koja učesnicima obezbeđuje prostor, mentore, hranu i piće i simbolični nagradni fond od 1000€. Firme zainteresovane za sponzorstvo se mogu javiti na [email protected].

O pobedniku hakatona će odlučivati tročlani žiri, za sada imamo potvrđeno dvoje sudija, Igora Bogićevića i Ivana Aleksića. Učesnicima će na raspolaganju biti i niz mentora, trenutno su potvrđeni Milan Krstić, Nikola Vukobrat i Vukašin Stojkov.

Uputstvo za prijavu

Popunite ovaj formular. Bilo koja pitanja u vezi sa hakatonom možete postaviti ovde u komentarima.

Ukoliko znate nekoga kome bi moglo da bude korisno da bude volonter na događaju javite im da nam se prijave isto na[email protected].

13

DISKUSIJA

avatar
Vladimir
✚ pre 364 dana

Da li postoji limit broja clanova tima?

1

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su još učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 6 dana
1
avatar Vukašin pre 10 dana
1
avatar Vukašin pre 12 dana
2
avatar Vukašin pre 21 dana
3
2
avatar Vukašin pre 26 dana
1
avatar Vukašin pre 26 dana
1
avatar Vukašin pre 28 dana
1
avatar Vukašin pre 28 dana
2
avatar Nevenka pre 28 dana
1
1
avatar Vukašin pre 29 dana