Pokrenuli smo Kickstarter kampanju za grafičku novelu o Nikoli Tesli

Pokrenuli smo Kickstarter kampanju za grafičku novelu o Nikoli Tesli

https://komshe.com/sr/blog/graficka-novela-o-nikol... link-img
avatar
Nevena
✶ pre 137 dana ✚ pre 138 dana
Crowdfunding Enthusiast

Pokrenuta je crowdfunding kampanja za štampu grafičke novele Tesla: čovek koji je definisao budućnost autora Danijelea Meučija, i biće aktivna do 7. oktobra.

Grafička novela bavi se Teslom kao čovekom, a onda i genijem, sa svim idejama i pronalascima koji su pomogli čovečanstvu. Novela je rađena akvarel tehnikom koju Danijele usavršava poslednjih godina, imaće preko 100 strana, a biće štampana i na srpskom i na engleskom jeziku, u mekom povezu.

Autora je niska popularnost u rodnoj Italiji inspirisala na istraživanje života Nikole Tesle, a za to je pročitao obimnu literaturu, pisma, obilazio mesta po Srbiji i regionu, i čak upoznao i nekoliko Teslinih rođaka koji su mu pomogli da prikupi neophodnu građu za ovaj projekat.

Komshe Izdavaštvo već 13 godina uspešno posluje u Srbiji, ali trenutna epidemiološka situacija podstakla nas je da se okrenemo crowdfunding-u, kao alternativnom načinu finansiranja koji će doneti deo neophodnih sredstva ali i promociju same grafičke novele u zajednici poštovalaca Nikole Tesle širom sveta.

Kampanju za grafičku novelu Tesla: čovek koji je definisao budućnost možete podržati do 7. oktobra putem ovog linka.

2

DISKUSIJA

avatar BRAVO/HVALA

Divna inicijativa. Ne toliko zbog teme (Tesla je i inače naveliko romantizovan), koliko zbog mogućnosti ostvarivanja jedne vizije. Bogatstvo je u malim emitovanjima lepote kojima prkosimo entropiji. Hvala komšo :)

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 12 sati
avatar Bojan pre 13 sati
1
avatar Stefan pre 15 sati
2
1
avatar Aleksandar pre 3 dana
1
avatar Nevenka juče
1
avatar Ivana pre 2 dana
avatar Ana pre 2 dana
2
avatar Edin pre 3 dana
1
avatar Teodora pre 3 dana
3
1
avatar Nikola pre 4 dana