Pokrenuli smo Kickstarter kampanju za grafičku novelu o Nikoli Tesli

https://komshe.com/sr/blog/graficka-novela-o-nikol... link-img
avatar
Nevena
✶ pre 291 dana ✚ pre 293 dana
Crowdfunding Enthusiast

Pokrenuta je crowdfunding kampanja za štampu grafičke novele Tesla: čovek koji je definisao budućnost autora Danijelea Meučija, i biće aktivna do 7. oktobra.

Grafička novela bavi se Teslom kao čovekom, a onda i genijem, sa svim idejama i pronalascima koji su pomogli čovečanstvu. Novela je rađena akvarel tehnikom koju Danijele usavršava poslednjih godina, imaće preko 100 strana, a biće štampana i na srpskom i na engleskom jeziku, u mekom povezu.

Autora je niska popularnost u rodnoj Italiji inspirisala na istraživanje života Nikole Tesle, a za to je pročitao obimnu literaturu, pisma, obilazio mesta po Srbiji i regionu, i čak upoznao i nekoliko Teslinih rođaka koji su mu pomogli da prikupi neophodnu građu za ovaj projekat.

Komshe Izdavaštvo već 13 godina uspešno posluje u Srbiji, ali trenutna epidemiološka situacija podstakla nas je da se okrenemo crowdfunding-u, kao alternativnom načinu finansiranja koji će doneti deo neophodnih sredstva ali i promociju same grafičke novele u zajednici poštovalaca Nikole Tesle širom sveta.

Kampanju za grafičku novelu Tesla: čovek koji je definisao budućnost možete podržati do 7. oktobra putem ovog linka.

2

DISKUSIJA

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


2
4
avatar Anon pre 7 dana