Ponovo organizujemo PHP Srbija 2021 — 27. i 28. avgust

Ponovo organizujemo PHP Srbija 2021 — 27. i 28. avgust

https://2021.phpsrbija.rs/ link-img
avatar
Nemanja
✶ pre 173 dana ✚ pre 174 dana

Nakon pauze koju je prouzrokovala epidemija, PHP Srbija će biti održana poslednjeg vikenda avgusta (ako mere to dozvole). Za sada sve deluje da će biti ok, da će moći da se prisustvuje uživo. Dobili smo mnogo poruka u poslednjih godinu dana kada će biti događaj, tako da se i mi radujemo što možemo da najavimo da imamo određen datum. Karte su od danas u prodaji. Svi detalji za predavanja, predavače i karte nalaze se na linku: https://2021.phpsrbija.rs/

9

DISKUSIJA

Puno smo pričali interno da li uopšte da rizikujemo, ali kao što ti reče vraćaju se događaji, moramo da naučimo da živimo u ovoj novoj normali, tako da idemo sa nadom da će sve biti ok, u šta verujemo. Jako dobro poznajemo prostor u Madlenijanumu, tako da ćemo preduzeti sve mere da zdravstveno obezbedimo sve što je potrebno, ako pak mere kažu da nema okupljanja, imamo ideju za hiridnu verziju, tako da će biti događaja kako god okrenemo, mislim da to zaslužuje publika koja čeka na phpsrb već previše rekao bih. Interesantno je da smo do sada prodali preko 50% konferencije, još onda kada je trebalo da se desi, tako da publika stvarno zaslužuje događaj i želimo da se potrudimo da se to i desi.

3

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


avatar Teodora pre 12 sati
avatar Vukašin pre 16 sati
avatar Nevenka pre 17 sati
2
avatar Bojan juče
1
avatar Stefan juče
1
2
avatar Nevenka pre 9 dana
3
3
avatar Ivan pre 4 dana
3
avatar Milica pre 3 dana
3
1
avatar Ivana pre 3 dana