Otvorene prijave za Think Green studentski hakaton u Naučno-tehnološkom parku Beograd

https://bit.ly/36ncxcT link-img
avatar

Otvorene su prijave za Think Green studentski hakaton u oblasti zaštite životne sredine koji Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) organizuje od 13-15. aprila 2022. godine.

Prijave su otvorene do 4. aprila na LINKU.

Na hakatonu mogu učestvovati studenti svih fakulteta, do 30 godina starosti, a zainteresovani se mogu prijaviti kao tim ili pojedinci od kojih će biti formirani multidisciplinarni timovi.

Na hakatonu će učestvovati ukupno do 10 timova sa do 5 članova.

Prvog dana haktona, timovima će biti predstavljeni izazovi i tačan opis problema. Timovi zatim na raspolaganju imaju 72 sata da predlože svoja kreativna rešenja koja se sastoje od tehničkog dela i ispitane potrebe na tržištu. U toku razvoja rešenja timovi nisu u obavezi da budu u kompleksu NTP Beograd, već je u zavisnosti od dinamike i epidemiološke situacije rad moguć i sa drugih lokacija.

Rešenja timova biće predstavljena poslednjeg, trećeg dana hakatona pred stručnim žirijem koji će izabrati najbolje timove.

Za najbolje timove obezbeđene su nagrade:

1. Prvoplasirani tim dobiće ekspertsku podršku za dalji razvoj poslovne ideje tj. inovativnog rešenja do koga su došli na hakatonu, kao i studijsko putovanju u Luven, evropsku prestonicu inovacija 2020, u Belgiji
2. Drugoplasirani tim dobija studijsko putovanju u Luven, evropsku prestonicu inovacija 2020, u Belgiji
3. Trećeplasirani tim dobija literaturu u oblasti razvoja inovativnih biznisa i startap kompanija

Studentski Think Green hakaton organizuje se u okviru projekta „EU podrška Naučno-tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“. Nagrada za dva prvoplasirana tima, studijsko putovanje u Luven, Belgija, obezbeđena je kroz projekat „Puls Evrope – medijske posete EU“. Oba projekta finansira Evropska unija.

Viš informacija nalazi se na LINKU.

1

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


12
3
avatar Vukašin pre 15 dana
2
avatar Vukašin pre 16 dana
21
avatar Vukašin pre 16 dana
4
avatar Djordje pre 18 dana
5
9
avatar Nikola pre 19 dana
3
avatar Lazar pre 23 dana
4
avatar Uros pre 28 dana
7
7
avatar Ivan pre 33 dana
8
avatar Vukašin pre 36 dana
2
1
avatar Vukašin pre 37 dana