Otvorene prijave za studentski startap kamp ParkUP! u NTP Beograd

https://ntpark.rs/2022/06/13/prijavi-se-za-parkup-... link-img
avatar

Otvorene su prijave za novi studentski startap kamp u Naučno-tehnološkom Beograd (NTP Beograd).

Višednevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima koji žele da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a, biće održan od 14. do 19. jula u Naučno-tehnološkom parku Beograd.
Prijave su otvorene do 3. jula u ponoć na LINKU.

Na ParkUP! mogu konkurisati studenti svih fakulteta, od 18 do 26 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva, zainteresovani za svet startapa, proaktivni i zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu.

Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Studente očekuju interaktivna predavanja radionice o razvoju inovativnih biznisa, zasnovane na Lean startap metodologiji, rad u timu sa kolegama studentima sa drugih fakulteta, kao i deljenje iskustva sa startap osnivačima iz NTP zajednice.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na Kampu, a najbolji tim dobiće i dalju podršku za razvoj inovativne ideje.

Više informacija o programu pogledajte OVDE.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.

1

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


99
6
avatar Nevenka pre 20 dana
1
avatar Ivana pre 27 dana
1
avatar Marko pre 39 dana
4
avatar Daniela pre 83 dana
6
12
avatar Nikola pre 84 dana
13
4
avatar Vukašin pre 99 dana
5
avatar Vukašin pre 120 dana
2
avatar Vukašin pre 137 dana
21
avatar Vukašin pre 137 dana
4
avatar Djordje pre 140 dana