Otvorene prijave Crater Training Centra za kurs UE5 za profesionalce

https://school.craterstudio.com/train-the-professi... link-img
avatar

Unreal Engine Essentials, prva obuka u okviru inicijative Train the Professionals održaće se ove jeseni u organizaciji Crater Training Centra, uz podršku Unreal Engine Education i 3Lateral, timova kompanije Epic Games.  

Konkurs je otvoren za one koji:

Nakon glavnog dela obuke (čiji se plan i program nalaze ovde), edukativno iskustvo Train the Professionals obogatiće specijalizovana predavanja od strane eksperata iz industrije sa ciljem da polaznicima približe procese rada u njihovim studijima.

Obuku će pohađati 30 selektovanih polaznika po subvencionisanoj ceni od 70 evra, a nastava će se održavati tokom oktobra i novembra u Crater Training Centru, dva puta nedeljno. Polaznici van Beograda će nastavu moći da prate online. Unreal Engine Education podržaće mlade profesionalce tako što će pokriti veći deo vrednosti ovog kursa, koja inače iznosi 530 evra.

Obuku će voditi Milan Ličina, vizuelni umetnik i docent na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, specijalista za audio-vizuelne tehnologije u studiju Galerija 12. Kroz svoj rad, spaja umetnost, dizajn i nove tehnologije za stvaranje imerzivnih sadržaja što uključuje TV produkciju, kreiranje VR sadržaja i upotrebu gejm endžina za razvoj interaktivnih umetničkih instalacija i virtuelni scenski dizajn.

Broj mesta na obuci je ograničen, a selekcija kandidata vršiće se na osnovu njihovog tehničkog iskustva, kvaliteta dosadašnjih radova i motivacije koju iskažu pri prijavi. Obuku će slušati i ograničeni broj diplomiranih studenata koji tek traže profesionalno iskustvo i koji nas oduševe svojim radovima.

Konkurs je otvoren do 14. avgusta 2022. u ponoć, a prijavu možete poslati popunjavanjem ove forme.

2

DISKUSIJA

Rok za podnošenje prijava produžen je do 31. avgusta!

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


4
avatar Stefan pre 16 sati
3
avatar Ivan pre 4 dana
6
avatar Nevenka pre 4 dana
3
avatar Vukašin pre 4 dana
1
avatar Ivana pre 7 dana
8
avatar Strahinja pre 11 dana
5
5
avatar Nevenka pre 17 dana
3
avatar Vukašin pre 17 dana