Onlajn multikongres Serbian Visions sa 30 predavanja, diskusija, prezentacija, radionica….

avatar

Multikongres SERBIAN VISIONS će biti održan od 31. januara do 4. februara u onlajn formatu, a učesnici će imati priliku da putem interneta isprate 30 različitih događaja, koje će održati različiti organizatori, poput fakulteta, nevladinih organizacija, instituta, udruženja, asocijacija, univerziteta, stručnih asocijacija, kompanija, itd.

Oni će održati predavanja, diskusije, onlajn radionice i prezentacije iz oblasti zaštite ljudskih prava, ekonomije, obrazovanja, kulture, inovacija, zdravlja, bezbednosti, zaštite životne sredine i životinja, EU integracija, itd.

Učešće na multikongresu je besplatno i otvoreno za sve, a prijave i kompletan program multikongresa možete pogledati na sledećem linku.

Serbian Visions predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog društva, udruženja, stručnih i drugih asocijacija, institucija i instituta i predstavnika privrede sa jednim ciljem da se predstavi bolja vizija za budućnost, a nastao je kao ideja iz činjenice da razvoj privrede uzajamno prati i podstiče razvoj civilnog sektora i da daje doprinos razvoju zemlje i celokupnog društva.

1

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 5 sati
1
avatar Stefan juče
2
3
avatar Anastasia pre 21 dana
2
avatar Aljosa pre 2 dana
2
avatar Bojan pre 5 dana
1
avatar Stefan pre 6 dana
1
avatar Stefan pre 7 dana
1
avatar Vukašin pre 8 dana
1
avatar Stefan pre 9 dana
1
avatar Vukašin pre 12 dana