Najznačajnije vesti iz domaće industrije igara za novembar

https://mailchi.mp/099bebc9fa83/sga-newsletter-nov... link-img
avatar

Prenosimo neke od najznačajnijih vesti iz domaće industrije igranja iz SGA newslettera.

...

Iz teksta:

Jedna od najvažnijih stvari je novi ciklus SGA mentorskog programa. Ovaj put, program će trajati 6 meseci, počev od 14. decembra ove godine a prijave za mentije su otvorene do 30. novembra u ponoć.

Inovacioni fond je objavio poziv za novi program akceleracije - Katapult, kroz koji će domaćim startapima u fazi ideacije ili skaliranja na raspolaganju biti finansijska i mentorska podrška u trajanju od tri meseca. Rok za prijavljivanje je 6. decembar, a ukoliko vam je potrebna podrška za apliciranje - SGA za svoje članove organizuje posebnu radionicu - 16. novembra.

Ubisoft Belgrade u saradnji sa Francuskim Institutom u Beogradu organizuje Školicu Game Development-a za devojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola. Školica će se održati tokom 5 susreta subotom od 17.30 do 19h a sve zainteresovane devojčice mogu da se prijave putem ove forme do 5. novembra.

Prvi međunarodni  program u kome učestvuje SGA, a koji je bio posvećen susretu stripa i gejminga, biće zaokružen 26. novembra pitching događajem u Francuskom institutu, u okviru manifestacije “Digitalni novembar”.

U okviru manifestacije “Digitalni novembar”, Ambasada Republike Francuske i Francuski institut u Srbiji 5. novembra organizuju diskusiju na temu zapošljavanja u okviru domaće gejming industrije, uz učešće predstavnika organizacija Plaine Images, La French Tech, AFA i SGA, kao i kompanije Ubisoft.

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Stefan juče
1
avatar Stefan pre 3 dana
2
5
avatar Anastasia pre 25 dana
1
avatar Vukašin pre 4 dana
1
avatar Stefan pre 5 dana
2
avatar Aljosa pre 6 dana
2
avatar Bojan pre 9 dana
1
avatar Stefan pre 10 dana
1
avatar Stefan pre 11 dana
1
avatar Vukašin pre 12 dana