Najveći trgovinski lanac u Hrvatskoj od sada prima plaćanje u kriptovalutama

https://www.24sata.hr/tech/u-konzumovoj-online-trg... link-img
avatar
Vukašin
✶ pre 210 dana ✚ pre 211 dana
Founder at Tesla Nation, Startit

Iz članka:

Trgovački lanac Konzum od 1. prosinca kupcima u svojoj online prodavaonici omogućava plaćanje kriptovalutama, čime postaje prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji omogućava takvu vrstu plaćanja, objavili su u srijedu iz Konzuma.

Fizičke i pravne osobe, vlasnici kriptovaluta, mogu kupovati i plaćati namirnice, higijenske i kućanske potrepštine te druge proizvode iz ponude Konzumove online prodavaonice s više od 12.000 artikala.

Plaćanje kriptovalutama Konzum planira uskoro uvesti i u druge prodavaonice diljem Hrvatske, najavili su iz tog trgovačkog lanca.

2

DISKUSIJA

Nije valjda da nas opet prestižu komšije !?

Pa već smo navikli na to :(

Doduše mi u Srbiji imamo i pravi zakom o kripto valutama pa nas on malo usporava što se tiče formalnosti ali će valjda zato doneti veću sigurnost i red na tržištu.

TeslaCrypto će lično da se uveri na svojoj koži koliko naša birokratija pomaže ili odmaže u poslovanju i prestizanju naših komšija :)

...jer domaći CryptoPal je u samom finišu izrade https://teslacryptocap.com/sr/CryptoPal/shopping.html

2

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


2
4
avatar Anon pre 5 dana