Meetup o izgradnji programerske karijere, za zajednicu u Majdanpeku

https://fb.watch/b2jUnAWcWP/ link-img
avatar
Biznis inkubator DOO
✚ pre 597 dana

Prvo otvoreno druženje programera (meetup) i svih onih koji žele to da postanu će se održati u subotu 12.2.2022. u prostorijama Biznis Inkubatora Majdanpek, Zmaj Jovina 3, sa početkom od 11:00 časova.

Tema: Prvi posao u IT-u

Učesnici: Nemanja Petrović, Aleksa Milošević, Željko Milojević

Verujemo da je tehnologija glavni pokretač pozitivnih promena u društvu i koristeći je, želimo da pomognemo svojim sugrađanima da žive bolje i ispunjenije. Zahvaljujući ovome, pokušaćemo da stvorimo tehnološku i inovacionu zajednicu oko naše misije i izgradimo start up ekosistem koji stimuliše razmenu znanja, profesionalno obrazovanje i razvoj veština. Ovo bi bio prvi projekat ove vrste u Majdanpeku koji povezuje lokalnu samoupravu, pružaoce znanja i predstavnike privrede (IT sektor).

Na panelu će govoriti gosti iz kompanije Moonstruck iz Beograda koji će podeliti svoja iskustva sa posetiocima. Aleksa Milošević i Željko Milojević su programeri koji će svako iz svog ugla objasniti kako su izabrali to čime se bave i kako su došli do svog prvog posla, šta je bitno i koji su koraci neophodni za uspešnu karijeru jednog programera.

Tokom panela posetioci će imati priliku da razgovaraju sa gostima o programiranju, zapošljavanju i generalno kako izgraditi IT karijeru. Diskusiju će voditi Nemanja Petrović. Osim zapošljavanja, osvrnućemo se i na izgradnju IT zajednice, zašto je to važno, kako početi u sredini kao što je Majdanpek i o mogućnostima povezivanja te zajednice sa drugim sredinama.

Iskoristite priliku, događaj je otvorenog tipa, ulaz je besplatan i svi mogu da prisustvuju.

2

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


99
6
avatar Nevenka pre 18 dana
1
avatar Ivana pre 25 dana
1
avatar Marko pre 37 dana
4
avatar Daniela pre 81 dana
6
12
avatar Nikola pre 82 dana
13
4
avatar Vukašin pre 97 dana
5
avatar Vukašin pre 118 dana
2
avatar Vukašin pre 135 dana
21
avatar Vukašin pre 135 dana
4
avatar Djordje pre 138 dana