LLM/GPT meetup u Beogradu u utorak 23. maja — #GPTCofounder, finetune-ovanje srpskog modela + još toga

avatar

U Beogradu u Savskoj 5 u utorak 23. maja od 18:00 organizujemo meetup na kome će nekoliko kolega prikazati kako koriste Open AI-jeve GPT modele za pravljenje novih biznisa, unapređenje postojećeg softvera i par drugih tema.

Na ulazu samo pokažite da ste ulogovani u ovu aplikaciju na svom telefonu i molimo vas da se prijavite, ako dolazite, upvote-ovanjem ovog posta. Hvala!

Šta da očekujete

Namena okupljanja i programa je da se IT profesionalcima prikažu različiti primeri korišćenje GPT-ja u produktivnosti, programiranju i građenju proizvoda.

Proizvodi i prakse će se demonstrirati neposredno, bez prezentacije, uz interakciju sa publikom.

Sadržaj će oscilirati u pogledu kompleksnosti, delovi ili celost programa može biti prenapredna ili prejednostavna u zavisnosti od vašeg dosadašnjeg iskustva; pogledajte opise prezentacija da procenite da li bi vam program bio koristan.

Program

Slobodan Stojanović, preduzetnik i inženjer, će nam predstaviti rad na svom projektu #CofounderGPT, sa fokusom na tehničke aspekte izrade proizvoda.

Milan Krstić, inženjer i preduzetnik, koga smo slušali na prethodnom meetupu (pogledajte video) će predstaviti nastavak svog rada, eksperimentišući kako ChatGPT može da podigne produktivnost u svakodnevnom programiranju.

Slobodan Marković, konsultant i aktivista, će predstaviti inicijativu za izradu kvalitetnih datasetova za finetuning modela kako bi bolje radili za srpski jezik.

Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga koga poznajete kao predavača za ovaj ili neki naredni događaj ovog tipa, javite nam se  u komentarima ili na [email protected].

21

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 35 dana
1
avatar Vukašin pre 46 dana
1
avatar Vukašin pre 50 dana
1
avatar Vukašin pre 52 dana
2
avatar Vukašin pre 61 dana
3
2
avatar Vukašin pre 66 dana
1
avatar Vukašin pre 66 dana
1
avatar Vukašin pre 68 dana
1
avatar Vukašin pre 68 dana
2
avatar Nevenka pre 68 dana