Koliko domaćih IT firmi koje su se prodale su podelile nešto od dobitka sa zaposlenima?

avatar
Milan
✶ pre 651 dana ✚ pre 653 dana
Co-founder, CTO

U poslednje vreme smo imali nekoliko domaćih IT firmi koje su se prodale. Da li će se trend nastaviti videćemo, ali ono što mene interesuje je da li je neka od njih podelila taj uspeh sa svojim zaposlenima?

Molba moderatora — budući da je potencijalno osetljiva tema koja bi mogla da vodi raznim glasinama koje ne moraju biti tačne, molimo kolege da daju informacije samo 1) iz prve ruke i 2) ukoliko imaju pravo da te informacije podele. Hvala na razumevanju.

13

DISKUSIJA

avatar
✚ pre 653 dana

Jedna od prvih koje su se prodale pre nekoliko godina ManageWP, je podelio uspeh sa zaposlenima, zapravo ne samo da je podelio uspeh sa zaposlenima već smo se i pitali da li ćemo pristati na akviziciju ili ne, što je moramo priznati izuzetan menadžent i definitivno ne nešto što viđamo svakoga dana. O iznosu ne bih pričao ali recimo da smo svi bili srećni u skladu sa vremenom provedenim u kompaniji i pozicijom na kojoj smo se u trenutku akvizicije nalazili.

12

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su još učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


12
3
avatar Vukašin pre 15 dana
2
avatar Vukašin pre 15 dana
21
avatar Vukašin pre 16 dana
4
avatar Djordje pre 18 dana
5
9
avatar Nikola pre 18 dana
3
avatar Lazar pre 22 dana
4
avatar Uros pre 28 dana
7
7
avatar Ivan pre 33 dana
8
avatar Vukašin pre 36 dana
2
1
avatar Vukašin pre 36 dana