Ispitivanje korisnika u njihovim kućama + Wardley mape

avatar

TLDR1 — uključite notifikacije na Zajednica aplikaciji (stiže 1 dnevno)

TLDR2 — dođite u Savsku 5 u četvrtak 15. decembra u 18h

TLDR3 — čekirajte događaj koji organizuje Serbian Product Community 16. decembra

Zdravo ljudi,

Posle kraće pauze nastavljamo sa product okupljanjima u Startitu — naredni događaj je zakazan za četvrtak, 15. decembar.

Agenda:

18:00 – Okupljanje i networking

19:00 – Odlazak kod korisnika kući u svrhu istraživanja — Vladan Perić, United Cloud

19:30 – Wardley mape Q&A — Aleksandar Simović

20:00 – Networking

Imaćemo dve super sesije: prvo ćemo od Vladana Perića iz United Clouda čuti sve o njihovom procesu istraživanja koji podrazumeva odlazak kod korisnika kući — zašto su se odlučili baš za taj pristup, kako izgleda njihov pitch ka korisnicima da im dozvole takvu vrstu istraživanja, šta su anegdote i insajti do kojih su došli na terenu i svašta dodatno što nas bude zanimalo.

Nakon toga pričamo sa Aleksandrom Simovićem, evanđelizatorom Warldey mapa u Srbiji, koje su izazvale dosta interesovanja kod mnogih od vas. Za vas koji niste čuli za njih, u pitanju je alat za mapiranje korisničkih potreba, tržišta i drugih elemenata, sa ciljem kreiranja strategije biznisa i/li proizvoda (vidite Roadmaps predavanje ako niste). Ovo će biti Q&A sesija, dođite sa svim pitanjima koja su vam do sada pala na pamet.

Kao i ranije, pre i posle programskog dela imamo vreme za ćaskanje i upoznavanje sa kolegama.

RSVP-ujte do utorka, 13. decembra, kroz poziv u kalendaru, ili u komentaru na ovaj post, a javite nam i da li biste doveli nekoga kao +1 da bismo na vreme isplanirali klopu i piće.

Informaciju o ovom i narednim događajima kao i razne druge korisne stvari možete pratiti preko aplikacije, gde od skoro imamo i notifikacije pa vas pozivamo da ih uključite ako niste već.

I još

Serbian Product Community 16. decembra organizuje radionicu na temu kreiranja Product Roadmap-a uz pomoć plastelina i Jire. Događaj je dobrotvornog karaktera, dok će novac biti upotrebljen za pokretanja fonda za edukaciju ljudi koji ulaze u Product Management u 2023. godini, tako da čekirajte najavu za više informacija i prijave (broj mesta je ograničen).

Vidimo se!

10

DISKUSIJA

Hoće biti neki nov thread za dodatna pitanja predavačima?

4

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su još učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Lazar pre 3 dana
3
avatar Nevenka pre 4 dana
1
avatar Tamara pre 4 dana
2
avatar Vukašin pre 5 dana
8
avatar Vladimir pre 5 dana
4
1
avatar Goran pre 5 dana
1
avatar Lazar pre 5 dana
5
avatar Lazar pre 6 dana