Godišnji razvojni put jednog (domaćeg) softverskog proizvoda

https://activecollab.com/blog/recaps/activecollab-... link-img
avatar

Ekipa iz novosadskog ActiveCollaba je objavila post u kom su predstavili koje su sve funkcionalnosti razvili tokom 2021. godine.

Verovatno bi za ekipu koja se bavi productom značilo više informacija o tome zašto su razvijali baš ove funkcionalnosti, kakve rezultate je to donelo i generalno malo više mesa tog tipa, ali verovatno tome i nije mesto u postu namenjenom korisnicima.

Sve skupa interesantno, više detalja objavljuju na mesečnom nivou.

2

DISKUSIJA

Hvala Nevenka za share 🙏 Svakog meseca objavimo recap gde opišemo šta smo pravili i šta pravimo sledeće. Decembarski recap je uvek recap cele godine. I tako već više od dve godine:

https://activecollab.com/blog/recaps

Ovi tekstovi su pre svega namenjeni korisnicima, trenutnim i potencijalnim. Široj publici ljudi koji razvijaju proizvode (ili žele to da rade) sami tekstovi možda i nisu toliko zanimljivi, već ih više zanima zašto su odabren baš ove stvari, a ne neke druge i kakve to efekte ima. Trenutno takav tip sadržaja ne pravimo, ali bismo mogli jer izgleda da ima interesovanja za tako nešto. Kraj godine je uvek zanimljiv trenutak za takav osvrt.

5

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


2
4
avatar Anon pre 5 dana