Da li sam zakasnio za kripto?

avatar
Anon
✶ pre 509 dana ✚ pre 515 dana

Puno ljudi oko mene se, čini mi se, veoma solidno obogatilo od kripta i po svemu sudeći tek će. Za neke od njih mi se čini da nemaju moju radnu etiku i talenat i malo mi je to smor situacija, što je normalno, no pitam se da li je kasno da uđem u kripto, i šta bi ulazak u kripto u Q4 ’21. značio?

Nisam imao do sada vremena da se bavim kriptom onoliko ozbiljno koliko mi se čini da bi trebalo da jesam da bih došao u priliku da i sam imam dobre izglede od neke prethodne investicije. (Investirao sam samo neku relativno malu cifru pre nekoliko godina u relativno đubre token i od toga vrv ništa.)

S jedne strane je demotivišuće kad vidiš da si mogao da kupiš BTC za dinar a sad vredi koliko vredi, s druge strane se pitam da li ću za par godina žaliti što ga nisam kupio sad? BTC je ovde samo primer, ne bih se ograničavao u ovom kontekstu na njega.

Elem, za ljude ovde koji su duboko u kriptu, a deluje da ih ima, da li imate neki savet, predlog načina razmišljanja za osobu koja razmišlja ovako?

Jasno mi je da se nikako bilo šta što biste rekli ne bi uzelo kao finansijski savet + drugi odgovarajući disklejmeri…

—————

Molba moderatora da sadržaj ovog thread-a tretiraju informativno i ne kao savete i preporuke za donošenje finansijskih odluka. 

6

DISKUSIJA

Ako veruješ da kripto ima smisla, onda je razumno da pretpostaviš da će ga u nekom trenutku svi (ili bar većina) koristiti. I dalje imaš šanse da budeš u prvih nekoliko % svetske populacije, tako da... nisi zakasnio.
Ako ne veruješ da kripto ima smisla, nastavi da ga proučavaš dok ne shvatiš da ima smisla 😊

4

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su još učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Lazar pre 2 dana
3
avatar Nevenka pre 3 dana
1
avatar Tamara pre 3 dana
2
avatar Vukašin pre 4 dana
8
avatar Vladimir pre 4 dana
4
1
avatar Goran pre 4 dana
1
avatar Lazar pre 4 dana
5
avatar Lazar pre 5 dana