Da li je samo meni Ananas E-Commerce odbojan

https://ananas.rs/ link-img
avatar
Luka
✶ pre 210 dana ✚ pre 213 dana

Jako dugo se kroz vesti provlači priča da Delta Holding otvara Ananas, platformu koja je trebala da bude srpski Amazon.

Po rečima CEO-a nalaze se u silent public beti:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6871090367580712960/

Ne znam da li mi je nešto očigledno promaklo, ali dizajn same platofme je po meni jako loš. Mogao bih verovatno za par sekundi da nabrojim 10 ovakvih gotovih php tema koje izgledaju dosta bolje, a koštaju 30$.
Stvari koje se preporučuju nemaju veze sa vezom. Uđem u akumulatore, a preporučuje tostere.
Ponuda je takođe jako loša, prizjanem verovatno zato što još uvek nisu krenuli, ali u sekciji tehnologija postoji samo jedan dobavljač, a od tri strane proizvoda jedna ipo strana su proizvodi koji nisu na stanju.

Izgleda mi kao prvi pokušaj svake osobe koja je ikad probala da radi dropshipping.

2

DISKUSIJA

Da ubacim malo neki balans, meni nije tako jak utisak, samo je onako, mlak. Generalno te stvari je teško napraviti, ako uspeju svaka im čast, i ako si čekao da lansiraš da bude savršeno previše si sekao i slične fore. Ja sam inače čuo za "Amazon Balkana", ne Srbije, i ne znam da li je to zaista ambicija ili PR kampanja da se pročuje. 

Ima jedna priča koje se često setim. Pričao sam sa suosnivačem Mimovrste, tadašnjim Amazonom Slovenije, i pitao ga pomalo provokativno što mu je sajt tako ružan, na šta mi je on dosta sofisticirano rekao da nije sajt ružan nego ja nemam znanje o njegovim korisnicima i njegovom biznisu — da mu je sajt drugačiji, gubio bi pare, jer bi ljudi mislili da je to premium brend. To mi je baš bio super teaching i humbling momenat. 

4

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


2
4
avatar Anon pre 5 dana