Da li da uzmem Air ili Pro M1?

Da li da uzmem Air ili Pro M1?

avatar

Čuo sam sjajne stvari i preporuke o M1 i deluje mi da je to prava stvar za sledeću mašinu ali nisam siguran da li uzeti Air ili Pro.

Koliko vidim ima beskraj poređenja i review-ova i deluje da je Air bolja vrednost za razliku od 300$ ali bih da proverim i sa pravim iskustvima ljudi, ako neko ima.

Napomena — uglavnom radim sa web aplikacijama u Chrome-u, ponešto od standardnog poslovnog desktop softvera (recimo ne kompleksnije od Office-astih stvari). Ono što mi je bitno i verovatno redak usecase su strateške igre Paradoxa (eu4, stellaris, ck3...) tako da mi je važan kvalitet Windows emulacije, bilo koje iskustvo tog tipa bi bilo vredno.

7

DISKUSIJA

I ja sam bio u istoj dilemi već dugo pa sam dosta istražio. Po onome što si napisao da su tvoje potrebe, M1 Air je i više nego dovoljan, čak i preporuka ukoliko imaš više novca da uzmeš Air sa više RAM memorije zato što će ti puno više značiti nego da uzmeš Pro u osnovnoj varijanti. Takođe tu je i činjenica da Air nema otvore za hlađenje što znači da prašina neće ulaziti, pa pretpostavljaju da će biti dugotrajniji i zadržati bolje cenu kada se bude prodavao kao polovan.

5

Vidi još komentara u ovoj diskusiji i pridruži se

Neregistrovani korisnici mogu videti samo jedan komentar — registracija je besplatna i može da traje i samo 10s putem Linkedina. Na ovom postu su učestvovali:

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 12 sati
avatar Bojan pre 12 sati
1
avatar Stefan pre 15 sati
2
1
avatar Aleksandar pre 3 dana
1
avatar Nevenka juče
1
avatar Ivana pre 2 dana
avatar Ana pre 2 dana
2
avatar Edin pre 3 dana
1
avatar Teodora pre 3 dana
3
1
avatar Nikola pre 4 dana