Celsius organizuje prvi NFT hakaton za umetnike i developere

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczq-s7jc... link-img
avatar
Anon
✶ pre 68 dana ✚ pre 79 dana

Celsius, svetska platforma za pozajmice i zaradu na kriptovalutama najavljuje da će organizovati svoj prvi hakaton u Beogradu 5. i 6. marta 2022. godine.

Izazov prvog hakatona, zvanično nazvanog Celsius NFT Hackathon, biće istraživanje primene NFT-eva u Celsius-ovim fintech i DeFi proizvodima. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvoda koje nudi Celsius, kao i sa NFT-evima i tehnologijom iza njih. Nakon toga će raditi na rešavanju izazova u trajanju od 24 sata, pri čemu će pokušati da primene novu tehnologiju na postojeće Celsius-ove proizvode. Svi umetnici, bez obzira na tehnološko znanje i iskustvo (likovni umetnici, grafički dizajneri, 3D dizajneri itd.), ali i softverski inženjeri, pozivaju se da se prijave i učestvuju u istraživanju načina na koje će NFT tehnologija oblikovati budućnost fintech-a.

Nagradni fond za prva tri tima sa najboljim idejama je $5,000 - prvo mesto $2.500, drugo mesto $1.500, treće mesto $1.000

Hakaton će se održati 5. i 6. marta 2022. u Impact Hub Belgrade. Umetnici, developeri i NFT entuzijasti se mogu prijaviti do 3. marta 2022. kao tim (do 6 članova) ili individualno putem ove forme.

1

DISKUSIJA

Ovde možete videti neke od NFTs koji su napravljeni tokom prvog NFT hakatona u Beogradu!!!! https://opensea.io/collection/k67-celsius-collection

ULOGUJ SE I DODAJ KOMENTAR


Registruj ili prijavi.

VIDI POPULARNE POSTOVE


1
avatar Vukašin pre 6 sati
1
avatar Stefan juče
2
3
avatar Anastasia pre 21 dana
2
avatar Aljosa pre 2 dana
2
avatar Bojan pre 5 dana
1
avatar Stefan pre 6 dana
1
avatar Stefan pre 7 dana
1
avatar Vukašin pre 8 dana
1
avatar Stefan pre 9 dana
1
avatar Vukašin pre 12 dana