Digital ne voli racionalnog kupca — meetup u šabačkom Startit Centru

Predavanje na temu „Digital ne voli racionalnog kupca” biće održano 10. jula od 18 časova.

Una Gemović - 3. Jul, 2019.

U sredu, 10. jula, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Šabac biće održano predavanje „Digital ne voli racionalnog kupca”. Ovo predavanje će se fokusirati na pitanja kakva je relacija između našeg mozga i digitalnog okruženja u kojem boravimo u proseku 30 minuta (koje priznajemo) svakog dana. Uzimajući u obzir fantastičnu sposobnost ljudskog uma za adaptaciju i učenje, teme se nekako nameću same od sebe, a neuronauka ima da ponudi dosta odgovora.

Neke od tema koje će biti obrađene na ovom događaju su:

Predavanje će proći kroz proces kreiranja komunikacione strategije digitalnog marketinga koja će se bazirati na primerima dokazanih metoda koje utiču na ljudsko ponašanje.

Predavačica

Jelena Veinović Stevanović je strastveno zaljubljena u marketing, slobodu i velike ciljeve. Uživa da povezuje ljude i razgovara o idejama. Obožava da čita knjige, pozorište i putovanja. Danju se bavi korporativnim komunikacijama, a noću digitalom. Ponosna vlasnica diplome FON-a. Veruje da je život bez stvaranja dosadan i da se bogatstvo meri prijateljima. Doktorantkinja na trećoj godini s željom da otključa najveću tajnu univerzuma — ljudski um. Aktivistkinja već jednu celu deceniju. Piše blog o digitalnom ponašanju: neuromind.digital.

Prijava

Predavanje na temu „Digital ne voli racionalnog kupca” biće održano u sredu, 10. jula, u 18 časova u Startit Centru Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava obavezna putem ovog linka.