Dani prakse na FON-u – trodnevni seminar za studente Beogradskog univerziteta

Sedmi po redu Dani prakse na Fakultetu organizacionih nauka održaće se 13, 14. i 15. marta.

Marija Milutinović
07/03/2019
dani_prakse_2017

U okviru trodnevnog seminara koji je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta biće realizovano pet projekata kao što su sajam kompanija, takmičarski deo, CV klinika, „Tvojih 15 minuta” i panel diskusija.

Program

U holu fakulteta prva dva dana biće organizovan sajam kompanija na kom će se predstaviti oko 30 kompanija. Na njihovim štandovima student će moći da se informišu o potrebnim kvalifikacijama za određeno zaposlenje, ali i o potencijalnim poslovima i praksama koje firme nude studentima. Među kompanijama koje će se predstaviti na ovom sajmu su između ostalih i Adecco, Milšped, Eurobank, Delta Holding, NB SOFT, EyeSee Research, eFront, P&G, Wiener Städtische osiguranje, Zepter, Atlantic grupa, kao i mnoge druge.

Prvog dana seminara studenti će imati priliku da poboljšaju svoje veštine u pisanju CV-a, kao i priliku da od stručnjaka dobiju povratne informacije u vezi sa svojim CV-jem i smernice o tome kako da ga unaprede.

Pored saveta oko pisanja CV-a, studentima će u okviru panela “Tvojih 15 minuta”, kroz simulaciju intervjua za posao biti omogućeno da stečena znanja tokom ova tri dana pokažu i u praksi kroz razgovor sa predstavnicima iz firmi kao što su mts.rs/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>MTS, Zilker Technology, MSG, NCR, PwC, Erste banka, WebCentric, Bosch, Meridian, Infostud grupa.

Panel diskusija na temu „Inovacije – izbor ili obaveza” održava se 14. marta, na kojoj će učesnici moći da se informišu o promenama u načinu rada kompanija i njihovom opstanku na tržištu, ali i o tome kako inovacije utiču na njeno poslovanje. Panelisti će sa studentima diskutovati o važnosti promena u poslovanju, kao i o tome kako da se prilagode dinamičnom okruženju koje ih čeka nakon studija.

Takmičarski deo

Onim hrabrijima koji bi želeli da se oprobaju i u rešavanju realnog poslovnog problema namenjen je takmičarski deo, koji  pruža mogućnost da putem radionica i studija slučaja iskažete svoje veštine i tako osvoje praksu u nekoj od kompanija.

Prijava

Prijave  za panel diskusiju u periodu od 07. do 10. marta, dok će prijave za CV kliniku  biti otvorene od 25. februara i mesta za ovaj deo projekta su ograničena. Više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu organizacije.

Organizator seminara Dani prakse je Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i MTS-a.

Marija Milutinović

Objavio/la članak.

četvrtak, 7. Mart, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ