Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 29.61% · SAD 34.43% · EU 11.92%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50090.91$

CE

13:56 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:56 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:56 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:56 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:56 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:56 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:56 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:56 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50090.91$

RS 29.61% · SAD 34.43% · EU 11.92%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr

STARTIT BILTEN

Relevantne i aktuelne vesti iz sveta IT-a svakog radnog dana u tvom sandučetu.

PRIDRUŽI SE ZAJEDNICI OD 13000 LJUDI

Prošli bilteni

VIDI JOŠ